Angstrom Flasher Image

I downloaded the flasher image from

http://downloads.angstrom-distribution.org/demo/beaglebone/archive/

The one dated 23 October 2013 and I have been successfully flashing the eMMC on my Beaglebone based hardware.

It would run the flasher and then go to powerdown.

Now it does not flash for some reason. Instead it boots to Angstrom.

The messages I get from the bootloader are

U-Boot SPL 2013.04-dirty (Jun 19 2013 - 09:57:14)

musb-hdrc: ConfigData=0xde (UTMI-8, dyn FIFOs, HB-ISO Rx, HB-ISO Tx, SoftConn)

musb-hdrc: MHDRC RTL version 2.0

musb-hdrc: setup fifo_mode 4

musb-hdrc: 28/31 max ep, 16384/16384 memory

USB Peripheral mode controller at 47401000 using PIO, IRQ 0

musb-hdrc: ConfigData=0xde (UTMI-8, dyn FIFOs, HB-ISO Rx, HB-ISO Tx, SoftConn)

musb-hdrc: MHDRC RTL version 2.0

musb-hdrc: setup fifo_mode 4

musb-hdrc: 28/31 max ep, 16384/16384 memory

USB Host mode controller at 47401800 using PIO, IRQ 0

OMAP SD/MMC: 0

reading u-boot.img

reading u-boot.img

U-Boot 2013.04-dirty (Jun 19 2013 - 09:57:14)

I2C: ready

DRAM: 512 MiB

WARNING: Caches not enabled

NAND: No NAND device found!!!

0 MiB

MMC: OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1

*** Warning - readenv() failed, using default environment

musb-hdrc: ConfigData=0xde (UTMI-8, dyn FIFOs, HB-ISO Rx, HB-ISO Tx, SoftConn)

musb-hdrc: MHDRC RTL version 2.0

musb-hdrc: setup fifo_mode 4

musb-hdrc: 28/31 max ep, 16384/16384 memory

USB Peripheral mode controller at 47401000 using PIO, IRQ 0

musb-hdrc: ConfigData=0xde (UTMI-8, dyn FIFOs, HB-ISO Rx, HB-ISO Tx, SoftConn)

musb-hdrc: MHDRC RTL version 2.0

musb-hdrc: setup fifo_mode 4

musb-hdrc: 28/31 max ep, 16384/16384 memory

USB Host mode controller at 47401800 using PIO, IRQ 0

Net: not set. Validating first E-fuse MAC

cpsw, usb_ether

Hit any key to stop autoboot: 1 0

gpio: pin 53 (gpio 53) value is 1

mmc0 is current device

micro SD card found

mmc0 is current device

gpio: pin 54 (gpio 54) value is 1

SD/MMC found on device 0

reading uEnv.txt

14 bytes read in 4 ms (2.9 KiB/s)

Loaded environment from uEnv.txt

Importing environment from mmc …

gpio: pin 55 (gpio 55) value is 1

4270840 bytes read in 784 ms (5.2 MiB/s)

gpio: pin 56 (gpio 56) value is 1

24125 bytes read in 75 ms (313.5 KiB/s)

Booting from mmc …

Booting kernel from Legacy Image at 80007fc0 …

Image Name: Angstrom/3.8.13/beaglebone

Image Type: ARM Linux Kernel Image (uncompressed)

Data Size: 4270776 Bytes = 4.1 MiB

Load Address: 80008000

Entry Point: 80008000

Verifying Checksum … OK

Flattened Device Tree blob at 80f80000

Booting using the fdt blob at 0x80f80000

XIP Kernel Image … OK

OK

Using Device Tree in place at 80f80000, end 80f88e3c

Starting kernel …

Uncompressing Linux… done, booting the kernel.

[ 0.194284] omap2_mbox_probe: platform not supported

[ 0.204887] tps65217-bl tps65217-bl: no platform data provided

[ 0.281428] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #0: No cape found

[ 0.318535] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #1: No cape found

[ 0.355643] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #2: No cape found

[ 0.385897] bone-capemgr bone_capemgr.9: bone: Invalid signature ‘ffffffff’ at slot 3

[ 0.394117] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #3: No cape found

[ 0.415514] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #6: BB-BONELT-HDMIN conflict P8.45 (#5:BB-BONELT-HDMI)

[ 0.425153] bone-capemgr bone_capemgr.9: slot #6: Failed verification

[ 0.431927] bone-capemgr bone_capemgr.9: loader: failed to load slot-6 BB-BONELT-HDMIN:00A0 (prio 2)

[ 0.452709] omap_hsmmc mmc.4: of_parse_phandle_with_args of ‘reset’ failed

[ 0.516316] pinctrl-single 44e10800.pinmux: pin 44e10854 already requested by 44e10800.pinmux; cannot claim for gpio-leds.8

[ 0.528027] pinctrl-single 44e10800.pinmux: pin-21 (gpio-leds.8) status -22

[ 0.535341] pinctrl-single 44e10800.pinmux: could not request pin 21 on device pinctrl-single

[ 0.568871] dummy 0-0034: Error -121 writing to cec:0xff

[ 0.574626] tda998x 0-0070: Error -121 reading from 0xa

[ 0.580339] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0xa

[ 0.636978] tda998x 0-0070: Error -121 reading from 0xa

[ 0.642553] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0xa

[ 0.699475] tda998x 0-0070: Error -121 reading from 0x1

[ 0.705078] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x1

[ 0.710504] tda998x 0-0070: Error -121 reading from 0x1

[ 0.716074] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x1

[ 0.721462] tda998x 0-0070: Error -121 writing to REG_CURPAGE

[ 0.727603] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x200

[ 0.733209] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x201

[ 0.738780] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x202

[ 0.744364] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x203

[ 0.749961] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x204

[ 0.755565] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x205

[ 0.761136] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x20e

[ 0.766704] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x211

[ 0.772301] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x207

[ 0.777905] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x208

[ 0.783475] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x209

[ 0.789042] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x20a

[ 0.794640] tda998x 0-0070: Error -121 writing to 0x206

[ 0.800244] tda998x 0-0070: Error -121 writing to REG_CURPAGE

[ 0.806357] tda998x 0-0070: Error -121 reading from 0x0

[ 0.811926] tda998x 0-0070: Error -121 reading from 0x2

[ 0.817824] tilcdc 4830e000.fb: no encoders/connectors found

[ 0.823780] tilcdc 4830e000.fb: failed to initialize mode setting

systemd-fsck[86]: eMMC-Flasher: clean, 12844/218592 files, 149811/873534 blocks

.—O---.

.-. o o

-----.-----.-----.| | .----…-----.-----.

__ | —’| ‘–.| .-’| | |

— || --’| | | ’ | | | |

‘—’---’–’--’–. |-----’’----’’–’ ‘-----’-’-’-’

-’ |

‘—’

The Angstrom Distribution beaglebone ttyO0

Angstrom v2012.12 - Kernel 3.8.13

beaglebone login: [ 11.653594] libphy: PHY 4a101000.mdio:01 not found

[ 11.658638] net eth0: phy 4a101000.mdio:01 not found on slave 1

Any clues as to why I am jumping to Angstrom and not flashing the eMMc.