Beagle board

Hi Syed,

This is Abhishek from Tata Elxsi Limited. I need some help regarding video streaming through beagle board onto
TV using s-video.

I have the angstrom running on my beagle board and when I played a mp4 video using mplayer that is part
of angstrom and I can see a black and white video but my video is colour.

Thanks,
Abhishek Kumar.

This message (including any attachment) is confidential and may be legally privileged. Access to this message by anyone other than the intended recipient(s) listed above is unauthorized. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, or distribution of the message, or any action taken or omission of action by you in reliance upon it, is prohibited and may be unlawful. Please immediately notify the sender by reply e-mail and permanently delete all copies of the message if you have received this message in error.

Abhishek Kumar said the following on 01/02/2009 04:53 AM:

TV using s-video.

I have the angstrom running on my beagle board and when I played a
mp4 video using mplayer that is part
of angstrom and I can see a black and white video but my video is colour.

Tried checking the NTSC capability of the TV? if your tv is s-video,
have you checked if you are using s-video and not composite output? does
you penguin during boot come in color, if so there is something else
going wrong..

Regards,
Nishanth Menon

I have the same problem. With Angstrom, the default mode of DSS2 is LCD (DVI), so there is no boot logo. I suspect it is doing composite output, but haven't found the code that is setting it yet.

Abhishek, why are you starting two treads about the same problem?
http://groups.google.nl/group/beagleboard/browse_thread/thread/b7313121c00062de

also your signature is kinda inappropriate when posting to a mailing
list about open source sw.

FM

Hi Nishanth,

    where does this Penguin comes ,I have not seen penguin during
boot.
Thanks