Cannot compile codec-engine-2.21 - Missing package!?

Hello all,

I've been at this problem for a week now and cant seem to figure it
out. It says I'm missing the package "ti.catalog.arm". Any idea what
I'm doing wrong here? I've pasted my error below.

Thanks in advance,

~Brandon

js: "/home/member48/oe/ti/xdctools_3_10_03/packages/xdc/cfg/Main.xs",
line 241: xdc.services.global.XDCException: xdc.PACKAGE_NOT_FOUND:
can't locate the package 'ti.catalog.arm' along the path: '/home/
member48/oe/tmp/work/beagleboard-angstrom-linux-gnueabi/ti-codec-
engine-221-r9/codec_engine_2_21/examples;/home/member48/oe/tmp/work/
beagleboard-angstrom-linux-gnueabi/ti-codec-engine-221-r9/
codec_engine_2_21/cetools/packages;/home/member48/oe/tmp/work/
beagleboard-angstrom-linux-gnueabi/ti-codec-engine-221-r9/
codec_engine_2_21/packages;/home/member48/oe/ti/bios_5_33_04/packages;/
home/member48/oe/ti/xdctools_3_10_03/packages;/home/member48/oe/ti/
xdctools_3_10_03/packages;..;'. Ensure that the package path is set
correctly.

gmake: *** [package/cfg/video_copy_x64P.c] Error 1
js: "/home/member48/oe/ti/xdctools_3_10_03/packages/xdc/tools/

Cmdr.xs", line 40: Error: xdc.tools.configuro: configuration failed
due to earlier errors (status = 2); 'linker.cmd' deleted.

make[2]: *** [video_copy] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/member48/oe/tmp/work/beagleboard-

angstrom-linux-gnueabi/ti-codec-engine-221-r9/codec_engine_2_21/
examples/ti/sdo/ce/examples/servers/video_copy/evm3530'

make[1]: *** [all] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/member48/oe/tmp/work/beagleboard-

angstrom-linux-gnueabi/ti-codec-engine-221-r9/codec_engine_2_21/
examples/ti/sdo/ce/examples/servers/video_copy'

make: *** [all] Error 2
make: Leaving directory `/home/member48/oe/tmp/work/beagleboard-

angstrom-linux-gnueabi/ti-codec-engine-221-r9/codec_engine_2_21/
examples/ti/sdo/ce/examples/servers'
NOTE: Task failed: /home/member48/oe/tmp/work/beagleboard-angstrom-
linux-gnueabi/ti-codec-engine-221-r9/temp/log.do_compile.7326
NOTE: package ti-codec-engine-221-r9: task do_compile: failed
ERROR: TaskFailed event exception, aborting
ERROR: Build of /home/member48/oe/pixhawk.collection/packages/dsplink/
ti-codec-engine_2.21.bb do_compile failed
ERROR: Task 7 (/home/member48/oe/pixhawk.collection/packages/dsplink/
ti-codec-engine_2.21.bb, do_compile) failed
NOTE: Tasks Summary: Attempted 574 tasks of which 574 didn't need to
be rerun and 1 failed.
ERROR: '/home/member48/oe/pixhawk.collection/packages/dsplink/ti-codec-
engine_2.21.bb' failed
NOTE: build 200904132318: completed

This is unfortunately really confusing. The short answer is to
either:
   1. downgrade to BIOS 5.33.03, or
   2. update to XDC tools 3.10.05.61

https://www-a.ti.com/downloads/sds_support/targetcontent/rtsc/xdctools_3_10/xdctools_3_10_05_61/index_external.html

The issue is that DSP/BIOS (specifically 5.33.04 and newer) include
packages that have a dependency on a _newer_ XDC tools release. I
think you need to either use an older BIOS (i.e, the one in the CE
release notes) or newer XDC.

Chris