Can't make work image from Narcissus

Hi,
      I've downloaded a kernel image and file system from Narcissus
and flashed onto SD card but unfortunately I can't make it work. I get
the following error from U-boot:

Texas Instruments X-Loader 1.4.2 (Feb 19 2009 - 12:01:24)
Reading boot sector
Loading u-boot.bin from mmc

U-Boot 2009.01 (May 17 2009 - 16:46:04)

I2C: ready
OMAP3530-GP rev 2, CPU-OPP2 L3-165MHz
OMAP3 Beagle board + LPDDR/NAND
DRAM: 256 MB
NAND: 256 MiB
MUSB: using high speed
mtdparts variable not set, see 'help mtdparts'
mtdparts variable not set, see 'help mtdparts'
mtdparts variable not set, see 'help mtdparts'
mtdparts variable not set, see 'help mtdparts'
mtdparts variable not set, see 'help mtdparts'
In: serial usbtty
Out: serial usbtty
Err: serial usbtty
Board revision C
Serial #0e6e0003000000000403230911024015
Hit any key to stop autoboot: 0
reading uImage

** Unable to read "uImage" from mmc 0:1 **
Wrong Image Format for bootm command
ERROR: can't get kernel image!
OMAP3 beagleboard.org #

                   I tried changing the U-boot command from "mmcinit"
to "mmc init" as suggested in the wiki but it doesn't work for me,
also I've seen the message related to the "mtdparts" variable
uninitialization.

                   Do I need any special configuration to load this
image?. Should I use other files in my FAT32 partition apart from the
files MLO, u-boot.bin and uImage.bin?. Is there something wrong with
my U-boot environment?

                   I will appreciate your help!

Thanks,
Alex.

Hi,

Can you paste the output of "printenv" command at u-boot console.

I think the filename should be uImage.bin rather than uImage in the
MMC filesystem.

-D

Hi Deepak Narayan,
Thanks for the advise, I changed the bootcmd variable on U-boot to load uImage as uImage.bin and the board is booting now.

Thanks,
Alex.