current angstrom "bitbake base-image" fails on module-init-tools

i just tried to bitbake a base-image on the org.openembedded.dev
branch and got through over 1100 tasks before:

ERROR:
'/home/rpjday/oe/openembedded/recipes/module-init-tools/module-init-tools-cross_3.2.2.bb'
failed

  has anyone else hit that? i guess i'll check the log files to see
what i can deduce.

rday

From: beagleboard@googlegroups.com
[mailto:beagleboard@googlegroups.com] On Behalf Of Robert P. J. Day
Sent: Friday, May 29, 2009 4:49 PM
To: Beagleboard mailing list
Subject: [beagleboard] current angstrom "bitbake base-image" fails on

module-init-

tools

  i just tried to bitbake a base-image on the org.openembedded.dev
branch and got through over 1100 tasks before:

ERROR:
'/home/rpjday/oe/openembedded/recipes/module-init-tools/module-init-tools-
cross_3.2.2.bb'

You will need to post the error log to see what is wrong.

here's the tail end of the log file for that package:

... snip ...
ccache gcc
-isystem/home/rpjday/oe/angstrom-dev/staging/x86_64-linux/usr/include
-O2 -Wunused -Wall -static
-L/home/rpjday/oe/angstrom-dev/staging/x86_64-linux/usr/lib
-Wl,-rpath-link,/home/rpjday/oe/angstrom-dev/staging/x86_64-linux/usr/lib
-Wl,-rpath,/home/rpjday/oe/angstrom-dev/staging/x86_64-linux/usr/lib
-Wl,-O1 -o insmod.static insmod.o
/usr/bin/ld: cannot find -lc
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [insmod.static] Error 1
make: *** Waiting for unfinished jobs....
modinfo.c: In function 'main':
modinfo.c:338: warning: 'infosize' may be used uninitialized in this
function
mv -f .deps/modinfo.Tpo .deps/modinfo.Po
mv -f .deps/tables.Tpo .deps/tables.Po
FATAL: oe_runmake failed

rday

never mind ... i just did a "git pull" and, suddenly,
module-init-tools has been bumped up to version 3.4 from 3.2.2, and it
appears to build.

rday