Failed to set up BBB for UIO

Apologies if this appears twice.

We’re trying to set up BBB to run our own cape using UIO for speed.I’m running Debian 2-12-19

We’re using the .dtbo file that worked with the Slots scheme:

/dts-v1/;
/plugin/;

/ {
compatible = “ti,beaglebone”, “ti,beaglebone-black”;

part-number = “EBB-PRU-ADC”;
version = “00A0trf4”;

/* This overlay uses the following resources */
exclusive-use =
“P9.25”,“P9.27”, “P9.28”, “P9.29”, “P9.30”, “P9.31”, “P8.46”, “pru0”, “pru1”;

fragment@0 {
target = <&am33xx_pinmux>;
overlay {

pru_pru_pins: pinmux_pru_pru_pins { // The PRU pin modes
pinctrl-single,pins = <
// See Table 6-7, no pull up/down resistors enabled. TRF MISO1 added
0x1ac 0x2e // MISO_2 P9_25 pr1_pru0_pru_r31_7, MODE6 | INPUT | DIS 00101110=0x2e
0x1a4 0x0d // CS P9_27 pr1_pru0_pru_r30_5, MODE5 | OUTPUT | DIS 00001101=0x0d
0x19c 0x2e // MISO_0 P9_28 pr1_pru0_pru_r31_3, MODE6 | INPUT | DIS 00101110=0x2e
0x194 0x2e // MISO_1 P9_29 pr1_pru0_pru_r31_1, MODE6 | INPUT | DIS 00101110=0x2e
0x198 0x0d // CLK P9_30 pr1_pru0_pru_r30_2, MODE5 | OUTPUT | DIS 00001101=0x0d
0x190 0x2e // MISO_3 P9_31 pr1_pru0_pru_r31_0, MODE6 | INPUT | DIS 00101110=0x2e
// This is for PRU1, the sample clock – debug only
0x0a4 0x0d // SAMP P8_46 pr1_pru1_pru_r30_1, MODE5 | OUTPUT | DIS 00001101=0x0d

;
};
};
};

fragment@1
{ // kernel 4.14 - error to do this
target = <&pruss>;
overlay {
status = “okay”;
pinctrl-names = “default”;
pinctrl-0 = <&pru_pru_pins>;
};
};

};

This file compiled clean but for these warnings:

EBB-PRU-ADC4-00A1.dtbo: Warning (unit_address_vs_reg): Node /fragment@0 has a unit name, but no reg property
EBB-PRU-ADC4-00A1.dtbo: Warning (unit_address_vs_reg): Node /fragment@1 has a unit name, but no reg property