Flashing image issue with Beaglebone Black

Dear Team,
I have purchased beaglebone black and trying to flash image built using kernel source got from the link:

https://eewiki.net/display/linuxonarm/BeagleBone+Black#BeagleBoneBlack-LinuxKernel

And followed all procedures as given in the page.AS mentioned in link had copied root file system in MicroSD and put it same on to board.Then on power on and presssing boot button until all 4 LED’s glow and leave the same to flash the image onto emmc. But at this stage we are getting error and emmc is not getting flashed properly. Here is the debug prints of the same error. Please give us solutions how to proceed or any extra things are to be configured to flash emmc?

U-Boot 2014.10-dirty (Jan 01 2015 - 15:24:53)

Watchdog enabled
I2C: ready
DRAM: 512 MiB
MMC: OMAP SD/MMC: 0, OMAP SD/MMC: 1
Using default environment

Net: not set. Validating first E-fuse MAC
cpsw, usb_ether
Hit any key to stop autoboot: 0
gpio: pin 53 (gpio 53) value is 1
switch to partitions #0, OK
mmc0 is current device
gpio: pin 54 (gpio 54) value is 1
Checking for: /uEnv.txt …
743 bytes read in 8 ms (89.8 KiB/s)
gpio: pin 55 (gpio 55) value is 1
Loaded environment from uEnv.txt
Importing environment from mmc …
Checking if uenvcmd is set …
gpio: pin 56 (gpio 56) value is 1
Running uenvcmd …
61 bytes read in 30 ms (2 KiB/s)
6829096 bytes read in 408 ms (16 MiB/s)
** File not found /boot/dtbs/am335x-boneblack.dtb **
Kernel image @ 0x82000000 [ 0x000000 - 0x683428 ]
ERROR: Did not find a cmdline Flattened Device Tree
Could not find a valid device tree
Checking if client_ip is set …
Checking for: /boot.scr …
Checking for: /boot/boot.scr …
Checking for: /boot/uEnv.txt …
gpio: pin 55 (gpio 55) value is 1
61 bytes read in 30 ms (2 KiB/s)
Loaded environment from /boot/uEnv.txt
Checking if uname_r is set in /boot/uEnv.txt…
gpio: pin 56 (gpio 56) value is 1
Running uname_boot …
loading /boot/vmlinuz-3.18.1-bone1 …
6829096 bytes read in 408 ms (16 MiB/s)
loading /boot/dtbs/3.18.1-bone1/am335x-boneblack.dtb …
65155 bytes read in 70 ms (908.2 KiB/s)
loading /boot/initrd.img-3.18.1-bone1 …
2023500 bytes read in 145 ms (13.3 MiB/s)
debug: [console=tty0 console=ttyO0,115200n8 root=/dev/mmcblk0p1 ro rootfstype=ext4 rootwait fixrtc quiet init=/lib/systemd/systemd] …
debug: [bootz 0x82000000 0x88080000:1ee04c 0x88000000] …
Kernel image @ 0x82000000 [ 0x000000 - 0x683428 ]

Flattened Device Tree blob at 88000000

Booting using the fdt blob at 0x88000000
Using Device Tree in place at 88000000, end 88012e82

Starting kernel …

[ 2.223191] Error: Driver ‘tfp410’ is already registered, aborting…
[ 2.230331] slave hdmi: could not get i2c
[ 2.373269] omap_voltage_late_init: Voltage driver support not added
[ 2.382040] sr_dev_init: No voltage domain specified for smartreflex0. Cannot initialize
[ 2.390591] sr_dev_init: No voltage domain specified for smartreflex1. Cannot initialize
[ 2.663182] sr_init: platform driver register failed for SR
Loading, please wait…
modprobe: chdir(3.18.1-bone1): No such file or directory
modprobe: chdir(3.18.1-bone1): No such file or directory
modprobe: chdir(3.18.1-bone1): No such file or directory
[FAILED] Failed to start Load/Save Random Seed.
See ‘systemctl status systemd-random-seed.service’ for details.
[FAILED] Failed to start Various fixups to make systemd work better on Debian.
See ‘systemctl status debian-fixup.service’ for details.
[ OK ] Started Copy rules generated while the root was ro.
[ OK ] Started LSB: Tune IDE hard disks.
[ OK ] Found device /dev/ttyO0.
[ TIME ] Timed out waiting for device dev-mmcblk0p1\xc2\xa0.device.
[DEPEND] Dependency failed for /� .
[DEPEND] Dependency failed for Local File Systems.
[ OK ] Closed ACPID Listen Socket.
[ OK ] Stopped Getty on tty1.
[ OK ] Stopped Serial Getty on ttyO0.
[ OK ] Stopped target Graphical Interface.
[ OK ] Stopped target Multi-User System.
[ OK ] Stopped OpenBSD Secure Shell server.
[ OK ] Stopped Regular background program processing daemon.
[ OK ] Stopped Restore /etc/resolv.conf if the system crash…was shut down…
[ OK ] Stopped /etc/rc.local Compatibility.
[ OK ] Stopped Login Service.
[ OK ] Reached target Login Prompts.
[ OK ] Stopped LSB: set CPUFreq kernel parameters.
[ OK ] Stopped LSB: Start busybox udhcpd at boot time.
[ OK ] Stopped LSB: Load kernel modules needed to enable cpufreq scaling.
[ OK ] Stopped LSB: Apache2 web server.
[ OK ] Stopped LSB: Start daemon at boot time.
[ OK ] Stopped LSB: Advanced IEEE 802.11 management daemon.
[ OK ] Stopped LSB: Start daemon at boot time.
[ OK ] Stopped Avahi mDNS/DNS-SD Stack.
[ OK ] Closed Avahi mDNS/DNS-SD Stack Activation Socket.
[ OK ] Stopped D-Bus System Message Bus.
[ OK ] Closed D-Bus System Message Bus Socket.
[ OK ] Stopped Permit User Sessions.
[ OK ] Reached target Remote File Systems.
Starting Trigger Flushing of Journal to Persistent Storage…
[ OK ] Stopped System Logging Service.
[ OK ] Stopped target Basic System.
[ OK ] Reached target Timers.
[ OK ] Stopped target System Initialization.
Starting Create Volatile Files and Directories…
Starting LSB: Raise network interfaces…
[ OK ] Closed Syslog Socket.
[ OK ] Reached target Sockets.
Starting Emergency Shell…
[ OK ] Started Emergency Shell.
[ OK ] Reached target Emergency Mode.
[ OK ] Started Create Volatile Files and Directories.
[ OK ] Started Trigger Flushing of Journal to Persistent Storage.
Starting Update UTMP about System Boot/Shutdown…
[FAILED] Failed to start Update UTMP about System Boot/Shutdown.
See ‘systemctl status systemd-update-utmp.service’ for details.
[DEPEND] Dependency failed for Update UTMP about System Runlevel Changes.
[ 95.889011] libphy: PHY 4a101000.mdio:01 not found
[ 95.894140] net eth0: phy 4a101000.mdio:01 not found on slave 1
Welcome to emergency mode! After logging in, type “journalctl -xb” to view
system logs, “systemctl reboot” to reboot, "systGive root password for maintenance
(or type Control-D to continue):
Login incorrect.
Give root password for maintenance
(or type Control-D to continue):

Note :

Please let me know if i have done any mistake on this to fix this issue.

Regards,
Bruno.X

At "this point" you diverged from the instructions..

Please retry again. It takes a couple times, but once you understand
it, things will be better.

Regards,