OMAP35xx EVM video not working (display in red colors)

Hi

I'm interested to found a kernel higher or equal than 2.6.25 that
support the OMAP35xx EVM board.

The SDK that came with the board (OMAP35x_SDK_0.9.5) is 2.6.22.18.

I try with
2.6.26-omap2
2.6.27-omap1
2.6.28-rc8
and all gives my a display with red & black colors when for exemple I
run /usr/tests/demo from SDK.

Is this a known problem with FBDEV and V4L2 Video display driver with
OMAP35xx EVM?

Thx for helping me to understand the problem.

Regards

kap
ps: If you need me to to some test I'm ready!

This have been generated with NFS setup and
arm-none-linux-gnueabi-gcc CodeSourcery Lite 2007q3-51
make omap3_evm_defconfig

U-Boot 1.1.4 (Nov 27 2008 - 10:07:04)

OMAP3-GP rev 2, CPU-OPP2 L3-165MHz
OMAP3EVM 1.0 Version + mPOP (Boot ONND)
DRAM: 128 MB
OneNAND Manufacturer: Samsung (0xec)
Muxed OneNAND 128MB 1.8V 16-bit (0x30)
OneNAND version = 0x0221
Scanning device for bad blocks
num of blocks = 2048
In: serial
Out: serial
Err: serial
Reseting CHIP... Done
LAN9x18 (0x01150002) detected.
Setting mac address: aa:bb:cc:dd:ee:ff
start Auto negotiation... (take ~2sec)
Auto negotiation complete, 100BaseTX, full duplex
Hit any key to stop autoboot: 0
Reseting CHIP... Done
LAN9x18 (0x01150002) detected.
Setting mac address: aa:bb:cc:dd:ee:ff
start Auto negotiation... (take ~2sec)
Auto negotiation complete, 100BaseTX, full duplex
TFTP from server 10.20.1.8; our IP address is 10.20.1.72
Filename 'uImage'.
Load address: 0x80000000
Loading: ##############################