Printing on beagleboard

Hi everyone

First, I can not writing English well. sorry

I installed Ubuntu 9.04 on beagleboard , and installing CUPS ,
ghostviewer , etc...

I want printing "postscript" file on beagleboard.
I have 2 printer. connected USB port and LAN.

Connect to LAN printer is working fine.
But the USB printer is not working .
The connection has been like this.

Beagleboard -
-4 port USB hub.
  - 1 USB cable for printer
  - 2 optical mouse
  - 3 keyboard
  - 4 USB 2.0 LAN adapter

"dmesg" command type on terminal.
It showed like this.

(Excerpt)
usb 1-2: configuration #1 chosen from 1 choice
hub 1-2:1.0: USB hub found
hub 1-2:1.0: 4 ports detected
mmc0: new high speed SDHC card at address 0002
mmcblk0: mmc0:0002 SD04G 3.77 GiB
mmcblk0: p1 p2
usb 1-2.1: new high speed USB device using ehci-omap and address 3
usb 1-2.1: configuration #1 chosen from 1 choice
scsi0 : SCSI emulation for USB Mass Storage devices
usb-storage: device found at 3
usb-storage: waiting for device to settle before scanning
usb 1-2.2: new low speed USB device using ehci-omap and address 4
usb 1-2.2: configuration #1 chosen from 1 choice
input: HID 0566:3029 as /class/input/input2
generic-usb 0003:0566:3029.0001: input: USB HID v1.11 Keyboard [HID
0566:3029] on usb-ehci- omap.0-2.2/input0
input: HID 0566:3029 as /class/input/input3
generic-usb 0003:0566:3029.0002: input: USB HID v1.11 Device [HID
0566:3029] on usb-ehci- omap.0-2.2/input1
usb 1-2.3: new low speed USB device using ehci-omap and address 5
usb 1-2.3: configuration #1 chosen from 1 choice
input: Logitech USB Optical Mouse as /class/input/input4
generic-usb 0003:046D:C018.0003: input: USB HID v1.11 Mouse [Logitech
USB Optical Mouse] on usb-ehci- omap.0-2.3/input0
usb 1-2.4: new high speed USB device using ehci-omap and address 6
usb 1-2.4: configuration #1 chosen from 1 choice
eth0: register 'asix' at usb-ehci-omap.0-2.4, ASIX AX88772 USB 2.0
Ethernet, 00:90:cc:e8:15:c4
scsi 0:0:0:0: Direct-Access Canon MG6100 series 0105 PQ: 0
ANSI: 2
sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI removable disk
sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
usb-storage: device scan complete

I'm waiting for your help.
Any help would be greatly appreciated.

-U fone