QNX image for BBB

I am trying to boot a build QNX image obtained for the bsp-nto650-ti-beaglebone-sp1-trunk-201209071340 using an SD, but I get the message listed below. I want to mention that the prebuilt image associated with BSP works fine.

Does anybody knows how can I fix this ?

Thank you in advance!

U-Boot# go 0x81000000

Starting application at 0x81000000 …

DDR DPLL in Lock mode:

DDR clock 400 Mhz [400/1]

Disp DPLL in Lock mode:

Disp clock 200 Mhz [200/1]

MPU DPLL in Lock mode:

MPU clock 550 Mhz [550/1]

PER DPLL in Lock mode:

PER clock 192 Mhz [960/5]

CORE DPLL in Lock mode:

M4 CORE clock 100 Mhz [1000/10]

M5 CORE clock 125 Mhz [1000/8]

M6 CORE clock 250 Mhz [1000/4]

Not a BeagleBone??

MMU initializat…

CPU0: L1 Icache: 512x64

CPU0: L1 Dcache: 512x64 WB

CPU0: L2 Dcache: 4096x64 WB

CPU0: VFP-d32 FPSID=410330c3

CPU0: NEON MVFR0=11110222 MVFR1=00011111

CPU0: 413fc082: Cortex A8 rev 2 720MHz

Loading IFS…done

Jumping to QNX

System page at phys:80011000 user:fc404000 kern:fc404000

Starting next program at vfe046604

cpu_startnext: cpu0 → fe046604

VFPv3: fpsid=410330c3

coproc_attach(10): replacing fe07601c with fe0758bc

coproc_attach(11): replacing fe07601c with fe0758bc

Welcome to QNX Neutrino 6.5.0 SP1 on the Texas Instruments BeagleBone (ARMv7 Cortex-A8 core) - Board

Shutdown[0,0] S/C/F=11/1/11 C/D=fe01c68c/fe099ff4 state(c0)= now lock

QNX Version 6.5.0 Release 2010/07/09-14:26:46EDT

[0]PID-TID=1-6? P/T FL=00019001/05020000 “proc/boot/procnto-instr”

[0]ASPACE PID=2 PF=00008012

armle context[effe8f4c]:

0000: 8ffb3000 8ffb3000 8ffb3c01 00000181 effccbf8 01000000 00000000 fc004000

0020: fc004000 effdf47c 01072fff 00000008 00000000 effe8f90 fe046878 fe040e0c

0040: 60000013

instruction[fe040e0c]:

06 30 98 e7 1c 20 94 e5 11 00 12 e3 00 70 94 15 18 20 9d 15 07 70 82 11 0c 00

stack[effe8f90]:

0000: effe8fbc e17ba000 00000000 efffb348 effca00c 003fffff 00000a2e e18a1fe0

0020: 8ffb3000 fffff000 00000000 00000007 00000040 effccbf8 fe099ff0 01000000

0040: 000000ff efff0090 00000073 0000008d effca6e8 fe044744 effccbf8 fe044ad0

0060: efffb348 fe069bac efffb348 fe071e30 effe9018 00000000 00000000 00000000

Try this image, https://drive.google.com/file/d/0BzU1D_qKT1dfUFpfclBGMU1SeWc/view?usp=sharing. If it boots, then you are in business. I can send you the source tree if this works. It will look for a file called rc.emmc located on the dos partition of the eMMC to run additional stuff.

Please can you tell me for what revision BBB your QNX image?

I have installed on several versions of BBB.