u-boot is not buliding

Hi,

I am compiling U-boot for BeagleBone Black(Rev C). The procedure i followed is

http://eewiki.net/display/linuxonarm/BeagleBone+Black#BeagleBoneBlack-Bootloader:U-Boot

the ARM Cross Compiler also correctly installed for my 32-bit OS. But, when i am building the U-boot, i got error on 3rd step

/---------------------------------------------------------------/
root@vairamani-pc:/home/vairamani/Linux/BBB/uBoot/u-boot# make ARCH=arm CROSS_COMPILE=${CC} distclean
CLEAN scripts/basic
CLEAN include/config include/generated
CLEAN include/config.h include/config.mk
root@vairamani-pc:/home/vairamani/Linux/BBB/uBoot/u-boot# make ARCH=arm CROSS_COMPILE=${CC} am335x_evm_config
Configuring for am335x_evm - Board: am335x_evm, Options: SERIAL1,CONS_INDEX=1,NAND
root@vairamani-pc:/home/vairamani/Linux/BBB/uBoot/u-boot# make ARCH=arm CROSS_COMPILE=${CC}
GEN include/autoconf.mk.dep
cc1: error: bad value (armv5) for -march= switch
GEN include/autoconf.mk
cc1: error: bad value (armv5) for -march= switch
CHK include/config/uboot.release
UPD include/config/uboot.release
CHK include/generated/version_autogenerated.h
UPD include/generated/version_autogenerated.h
CHK include/generated/timestamp_autogenerated.h
UPD include/generated/timestamp_autogenerated.h
HOSTCC scripts/basic/fixdep
CC lib/asm-offsets.s
lib/asm-offsets.c:1:0: error: bad value (armv5) for -march= switch
make[1]: *** [lib/asm-offsets.s] Error 1
make: *** [prepare0] Error 2
root@vairamani-pc:/home/vairamani/Linux/BBB/uBoot/u-boot#
/---------------------------------------------------------------/

Kindly help, if anyone knows

Thanks
Vairamani.V

^^^^ this just shows 'you' never set "CC" as shown here:

http://eewiki.net/display/linuxonarm/BeagleBone+Black#BeagleBoneBlack-ARMCrossCompiler:GCC

Regards,

THANKS IT’S WORKING