uImage-2.6.29-r37-beagleboard booting error

Hello,
I have downloaded all binaries from http://www.angstrom-distribution.org/demo/beagleboard/.

I have used uImage-2.6.29-r37-beagleboard.bin as uImage and Angstrom-
Beagleboard-demo-image-glibc-ipk-2009.X-stable-20090612--
beagleboard.rootfs.tar.bz2

Previously I have checked with previous uImage with Angstrom-
Beagleboard-demo-image-glibc-ipk-2009.X-test-20090326-
beagleboard.rootfs.tar.bz2

I am getting following error at time of booting.
where I am doing mistake ?

check if the md5sums on your card match the ones on the website

Hello,
I have downloaded all binaries from http://www.angstrom-distribution.org/demo/beagleboard/.

I have used uImage-2.6.29-r37-beagleboard.bin as uImage and Angstrom-
Beagleboard-demo-image-glibc-ipk-2009.X-stable-20090612--
beagleboard.rootfs.tar.bz2

Previously I have checked with previous uImage with Angstrom-
Beagleboard-demo-image-glibc-ipk-2009.X-test-20090326-
beagleboard.rootfs.tar.bz2

I am getting following error at time of booting.
where I am doing mistake ?
########################################
Texas Instruments X-Loader 1.4.2 (Feb 19 2009 - 12:01:24)
Reading boot sector
Loading u-boot.bin from mmc

U-Boot 2009.06-rc2 (Jun 05 2009 - 10:19:13)

OMAP3530-GP ES3.0, CPU-OPP2 L3-165MHz
OMAP3 Beagle board + LPDDR/NAND
DRAM: 256 MB
NAND: 256 MiB
In: serial
Out: serial
Err: serial
Board revision C
Die ID #5ac400030000000004013f8901001001
Hit any key to stop autoboot: 0
Unknown command 'mmcinit' - try 'help'

I ran into this the other day. It looks look the mmcinit command is
now "mmc init" (note space). You need to update the boot command in
u-boot.

Philip

Hi Koen,

I had checked with md5sum.It is same as per site.

Hi Philip,

Thanks, It was a problem of boot command.
I have checked it's updated in
http://elinux.org/BeagleBoardBeginners#Writing_the_.C3.85ngstr.C3.B6m_image_into_the_SDcard_and_finally_booting_GNU.2FLinux.
But it require to update http://elinux.org/BeagleBoard#U-Boot_booting
here.

Thanks,
rach

Try “mmc init” instead of “mmcinit” in your bootcmd as there might be difference between U-Boot version you are using and refered by document that you are reading.

Thanks & Regards,
Omkar