x11vnc on BBB

I want to use audio cape on my BBB but l also want to connect it use VNC. Then I edited uEnv.txt to:
“optargs=quiet drm.debug=7 capemgr.disable_partno=BB-BONELT-HDMI,BB-BONELT-HDMIN,BB-BONE-EMMC-2G capemgr.enable_partno=BB-BONE-AUDI-01”

Then I run x11vnc server: #x11vnc -bg -o %HOME/.x11vnc.log.%VNCDISPLAY -auth /var/run/gdm/auth-for-gdm*/database -display :0

On 3.8.13 everything is OK. Output above command is:

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
01/01/2000 00:31:48 Expanded logfile to ‘%HOME/.x11vnc.log.beaglebone:5900’
01/01/2000 00:31:48 Expanded logfile to ‘/home/root/.x11vnc.log.beaglebone:5900’
PORT=5900
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

And I can connect to my BBB.

But on 3.8.11 kernel, after edited uEnv.txt, I can’t connect to my BBB:

#x11vnc -bg -o %HOME/.x11vnc.log.%VNCDISPLAY -auth /var/run/gdm/auth-for-gdm*/database -display :0

And the output has only (not PORT generated):

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
01/01/2000 00:31:48 Expanded logfile to ‘%HOME/.x11vnc.log.beaglebone:5900’
01/01/2000 00:31:48 Expanded logfile to ‘/home/root/.x11vnc.log.beaglebone:5900’
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

I would really appreciate any help!
Thanks!