Beaglebone Black, Display, Browser, Webapp very slow

Hello @all,
my system:
Beaglebone Black, Debian 9.5 LXQT (with graphical desktop)
gen4-4DCAPE-50CT-CLB
no more capes

In the file uEnv.txt I disabled HDMI.
###Disable auto loading of virtual capes (emmc/video/wireless/adc)
#disable_uboot_overlay_emmc=1
disable_uboot_overlay_video=1
disable_uboot_overlay_audio=1
#disable_uboot_overlay_wireless=1
#disable_uboot_overlay_adc=1

The display has been correctly recognized and everything is displayed.
A web server is running on the Beagleboard.
The call of this WebApp by an external device (PC or Smartphone) is super fast.
It takes about 1 second to open a page.
However, if I call the page localhost:8082 with the onboard browser Chromium, everything is displayed very slowly. The page call takes about 12 seconds.
How can I speed this up ?
What is the problem ?
The memory of the Beagle is already 96% occupied by the operating system.
Can I reduce the FPS rate ?

I already posted my problem in the forum of 4D*.*
https://forum.4dsystems.com.au/forum/forum-aa/4d-systems-hardware/beaglebone-display-modules-and-capes/65858-slow-accelerate-display

The switch from chromium to midori has already brought a significant improvement.
How can this be further accelerated?
Which services are started by default when booting that are not necessarily needed ?

Thanks in advance

Hello @all,
my system:
Beaglebone Black, Debian 9.5 LXQT (with graphical desktop)
gen4-4DCAPE-50CT-CLB
no more capes

In the file uEnv.txt I disabled HDMI.
###Disable auto loading of virtual capes (emmc/video/wireless/adc)
#disable_uboot_overlay_emmc=1
disable_uboot_overlay_video=1
disable_uboot_overlay_audio=1
#disable_uboot_overlay_wireless=1
#disable_uboot_overlay_adc=1

The display has been correctly recognized and everything is displayed.
A web server is running on the Beagleboard.
The call of this WebApp by an external device (PC or Smartphone) is super fast.
It takes about 1 second to open a page.
However, if I call the page localhost:8082 with the onboard browser Chromium, everything is displayed very slowly. The page call takes about 12 seconds.
How can I speed this up ?

Ram/tmpfs disk.

What is the problem ?

Slow emmc

The memory of the Beagle is already 96% occupied by the operating system.

You can remove unused packages.

Can I reduce the FPS rate ?

I already posted my problem in the forum of 4D*.*
https://forum.4dsystems.com.au/forum/forum-aa/4d-systems-hardware/beaglebone-display-modules-and-capes/65858-slow-accelerate-display

The switch from chromium to midori has already brought a significant improvement.
How can this be further accelerated?
Which services are started by default when booting that are not necessarily needed ?

We use systemd, services don’t start till they are called.

Regards,

Thank you Robert for your answer.

My problem is that I am a beginner in the Linux world. So far I have only worked with 8bit µC.
I cannot say which service functions/routines/packages I can deactivate or even delete.
I need Bonescript in any case.
I read that systemd splits the Linux community. It is just discussed how secure the system runs and whether it follows the Linux basic ideas consistently further.

Basically I don’t need all the features of LXQT. But I don’t know what I have to install to run a browser and use the touch interface of the display.

The Midori Browser is really very fast. But scrolling with the touch panel of the display doesn’t work correctly and the display in fullscreen mode doesn’t show everything correctly. I didn’t have these problems with Chromium.

best regards